A-Mao has been Lao-Deng Dan-Dan Noodles' customer for more than 10 years. Thanks god for their food is as good as usual because some of my favorite flavor was changed or phased out forever. I still remember that we, Cheng Kung Senior High School Wind Ensemble, asked for as hot as possible spicy for stupid funning. Though Lao-Deng has new recipes, only Dan-Dan Noodles was ordered when going to there alone. The texture of noodles is sleek, but the sesame sauce & peanut powder provides deep taste & irregular but joyful mouthfeel with light stimulus of sichuan pepper. Then, happy sweating!
十多年前,A-Mao就與成功高中管樂社來過老鄧擔擔麵了。那時不知為了啥咪愚蠢遊戲,點了大辣,結果辣到嘴唇腫起來(又,願一起去的肥龍學長在天安息)。有些令人懷念的好味道不是變調了、就是關門大吉。卍感謝上蒼卍,這家老店的風味還是不變。雖然現在有了新的菜單,一個人去時,還是只點招牌的擔擔麵(小辣)。麵條滑溜、有些嚼勁;芝麻醬和花生粉提供沙沙的濃純;最醉人的,就是淡淡的醋以及花椒香氣。也推薦紅油炒手,不嗜辣的人請注意。【老邓担担面】
Address:台北市中正區連雲街83號
新しいデコレーション—New Decoration—新的裝潢
僕は、老建中担担麺のほうがうまいと思います。
回覆刪除そうですか?
回覆刪除次に台北へ行く時、その店を味見します。
僕の老鄧担担麺の記事にトラバ張らせていただきました。http://blogs.yahoo.co.jp/chinatower_tw/58321991.html
回覆刪除トラバしようとしたんだけど、許可されてないとのことで、できませんでした。
回覆刪除残念ですね!
回覆刪除老鄧擔擔麵~~
回覆刪除恩, 很想去試試, 有機會去台北, 一定會去吃!!
嗨!你好啊!不知道你住那裡?Anyway, thanks for the comment.
回覆刪除老建中擔擔麵
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